El cas de la Guàrdia Urbana a "Crims"
El cas de la Guàrdia Urbana a "Crims"
DILLUNS, A LES 23.10

La versió de Rosa Peral, a "Crims"

Dilluns, a les 22.10, TV3 estrena el segon capítol del cas de la Guàrdia Urbana de "Crims", la sèrie de "true crime" creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory i presentada i dirigida per Carles Porta, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

La jutgessa crida a declarar la parella de la víctima, també agent de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral. En aquest episodi se sabrà la seva versió.

El crim de la Guàrdia Urbana (2): la versió de la Rosa

La jutgessa crida a declarar la parella de la víctima, també agent de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral. Explica que la nit dels fets, ella, les seves filles i el Pedro van arribar a casa sobre les 9 del vespre. Havien passat un fabulós cap de setmana en família a Roda de Berà. Però que durant tot el cap de setmana no havia deixat de rebre missatges de l'Albert, el seu examant. Tenia necessitat de veure-la. La Rosa diu que des que van deixar la relació, l'Albert estava obsessionat amb ella i que odiava profundament el Pedro, a qui culpava de la seva ruptura.

La versió que dona la Rosa és pròpia d'una pel·lícula de terror. És realment l'Albert aquest diable que ella descriu?

I, després, es podrà recuperar el cas "Piris"

El Paco està preocupat pel seu client Ricardo Piris Piris. L'home és allò que es diu un parroquià de l'establiment que regenta a Lloret de mar, però fa uns quants dies que no el veu a la seva barra. És molt estrany perquè el Ricardo és un jubilat extremeny sense fills que si no és a casa seva, és al bar Pensión Rosi. Abans d'anar a comissaria a denunciar la desaparició del Ricardo, el Paco l'ha anat a buscar però, tot i que les finestres estan obertes i pot sentir el telèfon del Ricardo sonant, ningú li contesta quan truca. Quan els Mossos arriben per socórrer l'home imaginant-se que ha tingut un accident, se'l troben cosit a punyalades en mig d'un bassal de sang.

"Crims", una sèrie de "true crime"

"Crims", la sèrie de "true crime" de TV3, creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

Carles Porta torna a presentar els casos des de l'estudi de ràdio amb una petita introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanyarà tot el capítol, amb el seu to i estil que atrapen i connecten amb l'espectador.

A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina, hi ha "protagonistes" -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè ho van viure o bé perquè ho van investigar.

"Crims" neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica crims reals a Catalunya de manera novel·lada.

Equip

Direcció i presentació: Carles Porta
Direcció executiva: Laura Tremoleda
Producció executiva Goroka / True Crime: Guille Cascante / Óscar Rodríguez
Producció executiva TV3: Cristian Trepat / Mario Daza
Realització: Santi Baró
Direcció de producció: Gemma Felius
Cap de producció: Xesc Estapé
Guió: Laia Foguet
Muntatge: Xavi Bergés /  Nahuel Rebollar (Ammac)
Direcció de fotografia: Ssoí Ramon / Francesc Roig

tv3.cat/crims
twitter.com/crims_oficial
instagram.com/crims_oficial

Anar al contingut