La veritat d'"El foraster"

Demà, a partir de les 22.35, després d'"APM?", arriba l'últim capítol de la cinquena temporada d'"El foraster", en què Quim Masferrer ha intentat buscar la veritat de tots els pobles on ha anat.

I l'ha buscat a Cornudella de Montsant, a la Vall d'en Bas, a Ascó, a Castellfollit del Boix, a la Vall de Sant Daniel i, fins i tot, al barri de la Mina de Barcelona.

A tots aquests llocs, hi ha trobat personatges que li han aportat una mica d'aquesta veritat que hi buscava: en la Ceci, una professora que serà recordada pels seus alumnes; en el Miguel, un home que, als 60 anys, demostrarà que encara és capaç de transformar-se en Paulina Rubio; en la Núria, una noia de ciutat que ha sucumbit als encants de la vida de pagès; en el Tío Lele, un dels patriarques gitanos més carismàtics que es puguin conèixer; o en un petit grup de monges benedictines, tot cor i simpatia.

I és que, escoltant-los tots, no només s'arriba a la seva veritat, sinó també a la pròpia. Perquè està feta de petites vivències, somnis i sentiments, comuns en tots els éssers humans. I és que els uns som reflexos dels altres. Sempre ha estat així i sempre ho serà.

Les audiències

L'última entrega de sis capítols, que s'ha emès del 17/01/2018 al 21/02/2018, a falta del resum de demà, ha tingut una mitjana de 549.000 espectadors i un 22% de quota. Aquesta tanda d'episodis completa la cinquena temporada, (en total 17 capítols) de la qual ja es van emetre 11 capítols, del 26/04/2017 al 5/07/2017, amb una mitjana de 467.000 espectadors i 18,6% de quota.

La visita d'"El foraster" a Castellfollit del Boix va ser rècord de temporada d'aquests últims sis capítols, amb 620.000 espectadors de mitjana i un 24,7% de quota de pantalla. El capítol més vist de tota la cinquena temporada és el pas de Quim Masferrer per Guils de Cerdanya, quan va aconseguir 626.000 espectadors de mitjana i una quota del 23,1%.

Qualitativament, "El foraster" ha anat millorant la seva nota temporada a temporada. Actualment té un índex qualitatiu de 8,6, i un 85,3% d'espectadors opinen que és un programa de molta qualitat.

El capítol  "Especial la Mina" és el vídeo a la carta més vist de totes les temporades del  programa, amb 81.700 reproduccions. Durant les sis setmanes d'emissió d'aquesta última tanda de capítols, tots s'han situat en el top 10 dels vídeos més vistos a la carta.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut