Dijous, a les 22.05

La vacuna espanyola a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) aprofiten la setmana del Black Friday per decidir quina vacuna contra la Covid compraran.

Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas) aconseguiran entrar al Pazo de Meirás per endur-se'n els béns familiars abans que es faci l'inventari.

Es podran veure les reaccions de Pablo Casado (David Marcé), Inés Arrimadas (Lara Díaz) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) contra la nova reforma educativa proposada per Isabel Celaá (Judit Martín) a ritme de l'"Aserejé".

Les reunions d'amics i familiars amenacen de comprometre la desescalada, i el govern de la Generalitat ha creat la figura del "zitzanyer". El seu objectiu és crear zitzània per evitar les trobades socials.

Després de 1.000 dies a la presó, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) s'asseu al sofà del "Polònia" per parlar amb el jutge Marchena (Queco Novell) sobre els recursos de la Fiscalia contra el seu tercer grau. 

La situació al govern continua sent crítica i per aconseguir la pau entre ERC i Junts, Ramon Tremosa (Queco Novell), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) assistiran a teràpia de grup.

I finalment, Chakir el Homrani (Cesc Casanovas) s'estrena al programa amb una missió de govern molt important. La voleu descobrir?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut