DIMECRES, A LES 22.05

La tria dels 11 actors i actrius que representaran "L'auca del senyor Esteve", en el cinquè capítol de "La Puntual"

En aquest episodi, que s'emetrà per TV3 aquest dimecres, 4 d'octubre, a les 22.05, es tancarà la fase del laboratori teatral i es coneixerà el grup d'actrius i actors que integraran la nova companyia teatral dirigida per Àngel Llàcer.

Aquest dimecres, 4 d'octubre, TV3 emetrà, a les 22.05, el cinquè capítol de "La Puntual", la segona temporada d'"El llop".   

En aquest episodi, titulat "Vermell o verd", es tancarà la fase del laboratori teatral i se sabrà qui seran els 11 integrants de la companyia que representarà "L'auca del senyor Esteve". Es viurà la decisió final de l'equip del programa, encapçalat per Àngel Llàcer, però abans caldrà que els candidats donin el millor de si mateixos per convèncer-los. 

El programa  

Després de l'èxit d'"El llop", Àngel Llàcer ha tornat a TV3 amb "La Puntual", la segona temporada d'aquest format. En aquesta ocasió, el programa, conduït per l'actor i director teatral, mostrarà des de zero la preparació de l'obra de teatre "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol. La producció estarà distribuïda en vuit capítols que s'emetran setmanalment els dimecres. 

El format, a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, reivindica el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya. Alhora, permet a l'espectador descobrir com es crea una representació teatral, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Al mateix temps, en aquesta ocasió el programa també reivindicarà el paper de Santiago Rusiñol, de "L'auca del senyor Esteve" i de les companyies que l'han representat al llarg de la història. 

Amb l'entreteniment com a punt de partida, i amb la voluntat de dignificar el teatre no professional del nostre país, Llàcer i el seu equip han voltat per tot Catalunya per formar la companyia que representarà l'obra i viure, amb ells, tot el procés fins al dia de l'estrena. 

Formen l'equip artístic del programa:  

Àngel Llàcer. Director teatral, actor i presentador de televisió. La seva tasca a "La Puntual" serà la de director, tant del programa com de l'obra de teatre que representaran els participants. 

Enric Cambray. Actor i director teatral. A "El llop" ja va ser l'Ajudant de Direcció de "Terra Baixa". A "La Puntual", repeteix el rol i assumirà la nova dramatúrgia de "L'Auca del senyor Esteve". 

Elisenda Pineda. Guionista i comunicadora. A "La Puntual" serà l'encarregada de donar suport als aspirants i els acompanyarà entre bambolines. 

Clara Queraltó. Filòloga i escriptora. La seva funció a l'equip artístic del programa serà explicar a les actrius i als actors el context i el recorregut dels personatges de l'obra, així com proporcionar-los eines perquè els puguin donar vida de la millor manera possible. A la vegada, valorarà aspectes com la seva dicció en català. 

Bet Orfila. Gerent i productora de teatre. A "La Puntual" coordinarà la producció de l'espectacle i gestionarà tots els recursos per fer l'obra d'acord amb les idees de l'equip artístic. 

Jordi Sellas. Gestor d'empreses culturals. Serà el responsable d'organitzar la comunicació de les representacions. 

"La Puntual" és una producció de 3Cat amb la col·laboració de Turruà Llàcer, SL. 

Anar al contingut