DIUMENGE, A LES 21.00

"La transmissió d'en Torquemada - La TdT" s'estrena diumenge amb la Supercopa

Catalunya Ràdio estrena la "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" diumenge, a les 21.00, amb el primer partit oficial de la temporada: la Supercopa d'Espanya, que enfrontarà el FC Barcelona i el Sevilla

Ricard Torquemada es fa càrrec de la direcció i la producció executiva, liderant l'equip de professionals que farà possible les retransmissions dels partits oficials del Barça la temporada 2018-2019. "La TdP" passa a ser "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" aquesta temporada, i incorpora Bernat Soler a la narració.

Ricard Torquemada dirigirà les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio, a partir d'aquest diumenge, a les 21.00, una hora abans que comenci el primer partit oficial de la temporada, la Supercopa d'Espanya, que disputaran a les 22.00 el FC Barcelona i el Sevilla, a l'estadi marroquí Ibn Battuta de Tànger. Torquemada pren el relleu de Joaquim Maria Puyal, després de 43 anys de retransmissions de futbol en català, i ho farà acompanyat, a la narració del partit, per Bernat Soler, cap d'esports de TV3 i fins ara al capdavant de les retransmissions de futbol a TV3.


La nova transmissió té com a objectiu mantenir l'essència de "La TdP", la transmissió d'en Puyal, que ha estat líder i referència comunicativa durant dècades. "La TdT" té com a prioritats la responsabilitat sobre l'ús de la llengua catalana, el rigor periodístic i l'emissió d'un to de complicitat amb l'oient per convertir-se en la casa del futbol i, especialment, del Barça.

 

L'equip de "La TdT"

"La TdT" continuarà seguint el Barça i explicarà els partits des de diferents punts de vista, amb Ricard Torquemada com a director d'una transmissió coral, en què continuarà fent l'anàlisi, i amb Bernat Soler a la narració del partit. L'equip també comptarà amb Marta Carreras al micròfon autònom, i al laboratori es tractaran les dades des d'una nova mirada, amb Carles Domènech. També hi haurà Jordi Costa, que aportarà la seva visió esmolada del partit, i Jordi Borda, que donarà el punt de vista institucional. A més, Jaume Ramon dirigirà el centre de dades i Xavier Campos portarà el comandament des de Barcelona. Durant el programa, no hi faltaran converses, conclusions i entrevistes amb convidats especials, fent que cada transmissió sigui única amb l'objectiu que l'oient gaudeixi del Barça i de l'esport.

 

catradio/la-tdt
catradio.cat
twitter.com/LaTdT
instagram.com/latdt  

Anar al contingut