DIMECRES, A LES 17.00

"La transmissió d'en Torquemada - La TdT" s'estrena davant la seva afició

"La transmissió d'en Torquemada - La TdT" s'estrena demà al Camp Nou, a les 17.00, en la presentació oficial de l'equip blaugrana davant de la seva afició, en la 53a edició del Trofeu Joan Gamper.

Després de l'estrena de "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" a Tànger, en el primer partit oficial de la temporada, ara és el torn de la presentació de l'equip davant la seva afició, en el Trofeu Joan Gamper. "La TdT" començarà la transmissió a les 17.00, una hora i quart abans del partit que disputarà el FC Barcelona d'Ernesto Valverde contra el Boca Juniors argentí.

En l'edició de l'any passat del Trofeu Joan Gamper, el Chapecoense brasiler va ser el rival convidat i el FC Barcelona es va imposar per 5-0, amb gols de Deulofeu, Busquets, Messi, Luis Suárez i Denis Suárez.

 

L'equip de "La TdT"

El director i productor executiu de "La TdT", Ricard Torquemada, lidera l'equip de professionals que fa possible les transmissions dels partits oficials del Barça d'aquesta temporada. "La TdP" passa a ser "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" i incorpora Bernat Soler a la narració.

"La TdT" segueix el Barça i explica els partits des de diferents punts de vista, amb Ricard Torquemada, com a director d'una transmissió coral en què fa l'anàlisi, i amb Bernat Soler a la narració del partit. L'equip també compta amb Marta Carreras al micròfon autònom, i al laboratori es tracten les dades des d'una nova mirada, amb Carles Domènech. També hi ha Jordi Costa, que aportarà la seva visió esmolada del partit, i Jordi Borda, que dona el punt de vista institucional. A més, Jaume Ramon dirigeix el centre de dades i Xavier Campos porta el comandament des de l'estudi de Barcelona.

Durant el programa, no hi faltaran converses, conclusions i entrevistes amb convidats especials, per fer que cada transmissió sigui única amb l'objectiu que l'oient gaudeixi del Barça i de l'esport.

catradio/la-tdt

twitter.com/LaTdT

instagram.com/latdt