"La transmissió d'en Puyal", aquest diumenge, només per internet

Catalunya Ràdio emetrà aquest diumenge el partit F.C. Barcelona - Vila-real només per internet a través del web de Catalunya Ràdio (www.catradio.cat).

La coincidència del programa electoral amb el partit del Barça fa que no es pugui fer la transmissió sencera per l'antena de Catalunya Ràdio. Per això, partir de les 8 del vespre es podrà seguir en directe tota la "Transmissió d'en Puyal" a través de web de Catalunya Ràdio www.catradio.cat .
La transmissió per internet del Barça - Vila-real serà una de les poques opcions per poder seguir en directe el partit, ja que la majoria d'emissores tindran en aquell moment en antena programes especials dedicats a les eleccions generals.
L'opció d'emetre el partit exclusivament per internet és una iniciativa més de Catalunya Ràdio, com a emissora pública, perquè no es quedin sense la possibilitat de seguir la transmissió del partit de lliga del Barça la importantíssima quantitat d'oients de Catalunya i de fora de Catalunya que habitualment el segueixen.
"La transmissió d'en Puyal" ja és des de fa temps el programa més escoltat de Catalunya Ràdio per internet i aquest diumenge, que s'emetrà exclusivament per la xarxa, mantindrà el mateix format de sempre i amb tot el seu equip habitual. L'emissió començarà a les vuit del vespre, com sempre una hora abans del partit, i s'acabarà després de sentir totes les valoracions dels protagonistes.
Anar al contingut