Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

La transició energètica que s'ha de fer a Catalunya, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Catalunya podria ser autosuficient amb renovables? La secretària d'Acció Climàtica, Anna Barnadas, respondrà a les preguntes sobre la transició energètica que s'ha de fer a Catalunya i també a les qüestions que li plantegin el director de l'Institut de Recerca i Energia de Catalunya, Joan Ramon Morante; el president de la Comissió d'Energia de PIMEC, Joan Vila, i el coordinador de l'àrea de clima d'Ecologistes en Acció, Miquel Vallmitjana.

Pere Navarro i la nova llei de trànsit

Se li preguntarà al director general de Trànsit, Pere Navarro, pels canvis a la futura llei, que entrarà en vigor d'aquí dos mesos amb l'objectiu de reduir accidents.

El llibreters del Sena

El programa passejarà per la riba del Sena amb el corresponsal de TV3 a París, David Melgarejo, per conèixer les dificultats per trobar el relleu generacional a les famoses parades de llibres antics i de segona mà.

La taula d'"Els matins"

Liliana Arroyo, Ferran Espada i Albert Martín faran un repàs a l'actualitat del dia. I Sergi Pàmies explicarà què s'amaga darrere el concepte "teoria de la conspiració".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut