Divendres, a les 22.05

La tornada a l'escola, a "Zona zàping"

Demà divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Zona zàping". La tornada a l'escola de la setmana que ve serà uns dels temes del programa, amb imatges divertides i la peculiar anàlisi de la situació que fa Neus Rossell, mestra i tuitaire (Neusssi). El programa començarà amb l'Helena, una nena que, seguint l'exemple de la campanya d'estiu de TV3, s'abraça amb tot el que troba, fins i tot amb el programa.

Tot i que Messi i el seu "retorn" al Barça seguirà present al programa, "Zona zàping" destacarà com a imatge de la setmana la pilotada que el tenista Novak Djokovic va llançar a una jutgessa de línia, i que va suposar la seva desqualificació de l'Open dels Estats Units.

També es podrà veure Cristiano Ronaldo i els seus problemes amb la mascareta, i un munt de gent amb habilitats especials: tallar fruites a l'aire amb una espasa, o fer-ho també llançant cartes.

Com sempre, el programa tindrà la participació dels espectadors que comparteixen amb nosaltres les seves imatges via web o xarxes socials (WhatsApp, Instagram, TikTok...), al "No te la fotis", que recupera el concurs i el premi (un televisor) a la millor imatge de la setmana.

I comptarà amb la participació d'Adrià Dilmé, del grup Germà Negre, que tancarà el programa amb el seu tema "Seguim brindant".

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

Anar al contingut