La tercera setmana de confinament, a "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.25, a TV3, el "Zona zàping" farà la tercera setmana de confinament per l'afectació del coronavirus, amb una selecció dels millors reptes esportius i musicals de les llars catalanes, realitzats no sempre amb èxit.

Continuant amb el lema #quedatacasa, el "Zona zàping" de demà mostrarà com s'ha viscut la tercera setmana de confinament a les llars catalanes amb una selecció de les activitats més imaginatives enregistrades pels espectadors. Gent jugant a tennis taula, hoquei, futbol, anant  en bicicleta i, fins i tot, en moto, en un circuit per dins de casa: com el que ens presenta el campió mundial de trial Toni Bou.

Un dels reptes més coneguts, l'#onanachallenge, serà presentat per l'exftubolista del Barça Xavi Hernàndez. I entre els que l'han acceptat hi ha una parella que aprofita per  presentar la seva nova filla.

Com la setmana passada, el d'aquest divendres serà un programa molt musical,  amb diverses paròdies de cançons conegudes, i amb la nova secció de Francesc Garriga, d'"El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio i Esport3, que farà una tria de les peces musicals domèstiques que més li han cridat l'atenció de les xarxes socials aquesta setmana. I per acabar, el músic Miki Núñez dedicarà als espectadors el seu tema "Celebrem".

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

 

Anar al contingut