La temporada europea de l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu, a Esport3

Després d'una magnífica última temporada, l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu competiran aquest curs per un títol europeu, i es podrà seguir per Esport3

Les gironines, campiones de l'última Lliga, disputaran l'Eurolliga, la màxima competició continental, i que només han jugat una vegada, la temporada 2015-2016. Mentrestant l'equip de l'Alt Urgell, tercer classificat de l'última Lliga, jugarà a Europa per primera vegada en la història de l'entitat. Serà en l'Eurocup, la segona competició continental.

Esport3 seguirà les trajectòries dels dos equips catalans pel continent i aquest dimecres dia 16 encetarà el curs europeu.

El Cadí La Seu s'estrena a la pista del Landes francès a les 20.00. Un partit històric que es podrà seguir en directe per Esport3, amb els comentaris de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.

L'Uni Girona debutarà a la pista del Fenerbahçe turc, on juga la catalana Anna Cruz. El partit començarà a les 18.30 i es podrà seguir per "streaming" a través del web.

esport3.cat

Anar al contingut