La tecnologia als hospitals i els perfils digitals de Sònia Gelmà i Jordi Costa, a "Generació digital"

El programa de tecnologia, oci i cultura digitals presentat per Lluís Marquina s'emetrà el diumenge, a les 20.20, a TV3, abans del "Telenotícies vespre". I s'estrenarà un dia abans a internet.

Dirigit i presentat per Lluís Marquina, l'espai, que combina divulgació i entreteniment, parla dels vessants útil i social de la tecnologia i actua com a amplificador de la cultura digital. El programa també és aparador de les iniciatives d'emprenedors catalans del sector, un teixit empresarial d'èxit i en constant creixement.

Aquesta setmana, el programa explicarà com és la tecnologia que s'ha instal·lat als quiròfans i també descobrirà com es pretén fer més fàcil la vida als pacients i als seus familiars.

Conversaran amb un noi australià que ha triomfat a YouTube amb un vídeo que mostra els metres i metres de vies de tren que ha instal·lat a casa seva. Se sabrà de quants metres es tracta i d'on li va venir aquesta fal·lera per muntar una línia ferroviària a casa.

I en aquesta edició del programa hi haurà dos perfils digitals, els de Sònia Gelmà i Jordi Costa, els presentadors del "Tot costa" de Catalunya Ràdio. 

Estrena 24 hores abans a internet

Per primera vegada, el programa s'estrenarà a internet un dia abans de l'emissió televisiva; cada dissabte al vespre, estarà disponible a TV3alacarta. A més, la nova temporada de "Generació digital" arriba, també, amb un nou canal a YouTube en què es publicaran el programa íntegre, els reportatges, les seccions de cada setmana i el contingut exclusiu.

tv3.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

Anar al contingut