Elisenda Carod, dirigeix i presenta "La tarda de Catalunya Ràdio"
Elisenda Carod, dirigeix i presenta "La tarda de Catalunya Ràdio"

"La tarda de Catalunya Ràdio", des del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya a Solsona 

Demà dimarts, 21 de març, a partir de les 15.00, "La tarda de Catalunya Ràdio" es traslladarà a Solsona, al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, amb motiu del Dia Internacional dels Boscos

L'equip de la "La tarda de Catalunya Ràdio", que dirigeix Elisenda Carod, celebra el Dia Internacional dels Boscos o Dia Forestal Mundial aquest 21 de març des del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) . L'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) commemora aquest dia, des de l'any 1971, amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la importància dels ecosistemes boscosos i els arbres com a pulmons per a la humanitat. 

Elisenda Carod entrevistarà Antoni Trasobares, director general del CTFC, sobre quina és la situació actual dels boscos a Catalunya i quines mesures es poden millorar per conservar aquest patrimoni únic. A més, conversarà amb Francesc Cano, director del CTFC, enginyer forestal i tècnic agrícola; amb Paula Martin, també membre del CTFC i experta en boscos i aigua i amb l'investigador expert en biodiversitat, David Guixé, també del CTFC. 

També s'emetrà un reportatge sobre masies aïllades fet pel realitzador del podcast Comarcal 947, Eloi Barrera. Aquest espai recorre una carretera sonora que va des del Pirineu fins a les Terres de l'Ebre, de la Costa Brava al pla de Lleida i del Camp de Tarragona a la Catalunya Central per trepitjar el terreny, micròfon en mà, i descobrir la vida quotidiana al món rural. 

Anar al contingut