La suspensió dels diputats, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició del "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig en què s'analitzarà l'actualitat de la setmana

En una setmana marcada per la polèmica suspensió dels quatre nous diputats catalans en presó preventiva, el programa entrevistarà l'exlletrat major del Parlament, Antoni Bayona i un dels portaveus jurídic dels presos Joan Ignasi Elena, per saber si la mesa del Congrés ha actuat correctament. El programa sabrà com va viure l'experiència de ser a la mesa d'edat la diputada més jove d'aquesta legislatura, Marta Rosique, de tan sols 23 anys.

També s'analitzarà el judici del Tribunal Suprem als líders del procés amb el quinzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQA sobre aquest procediment penal.

Al "Preguntes freqüents" es debatrà sobre els límits del delicte d'odi arran de la circular del fiscal general de l'Estat que, fins i tot, protegeix els nazis d'aquesta mena de comportament. Se'n parlarà amb l'advocada penalista Laia Serra i amb l'activista Elena Martínez, acusada d'un delicte d'odi per plantar cara a uns ultres d'Hogar Social. S'hi afegirà el periodista Alberto Lardiés, autor de "La democràcia borbònica".

El programa també es preguntarà si encara s'és a temps d'aturar el canvi climàtic amb dos joves activistes: Lucas Barrero i Gemma Barricarte, que han introduït a Espanya Fridays for Future, la protesta global iniciada per l'adolescent sueca de només 16 anys Greta Thunberg.

"FAQS", a més, comptarà amb l'actuació musical de Nil Moliner i amb un monòleg de Guillem Estadella.

Completen el "Preguntes freqüents" les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut