Dissabte i diumenge

La supercopa de waterpolo, a Esport3

Després d'una llarga aturada per la pandèmia, Esport3 torna a apostar amb força pel waterpolo, amb la disputa del primer títol de la temporada. El canal esportiu ja va retransmetre un partit del Torneig Represa de la Copa Catalunya, i aquest cap de setmana arriba la Supercopa d'Espanya, amb format semifinals i final tant en categoria femenina com en la masculina. Tot, a la "bombolla" del Club Natació Sabadell

Esport 3 començarà demà al matí amb les semifinals femenines. A les 11.00 s'enfrontaran el Centre Natació Mataró, vigent campió de la  Lliga i la Supercopa, contra el Club Natació Sant Andreu. A les 13.00, el Club Natació Sabadell, l'amfitrió, se les veurà amb el Club Esportiu Mediterrani.

A la tarda es jugaran les dues semifinals masculines. Primer, a les 16.00, el Club Natació Terrassa contra el Club Natació Barcelona. I tot seguit, a les 18.00, el CN Sabadell, que juga a casa però amb aforament limitat, intentarà sorprendre el gran dominador de les últimes edicions, el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta. Aquest partit es podrà seguir en directe pel web d'Esport3 i en diferit pel canal, a les 20.00.

Diumenge es disputaran les dues finals, la femenina, a les 11.00 i la masculina, a les 13.30.

Els comentaris de tots els partits seran de Xevi Bardolet i, l'anàlisi tècnica, del campió olímpic, Jordi Sans

esport3.cat

 

Anar al contingut