Dijous, a les 23.05

La solitud tanca la tercera temporada, a "Quatre gats"

Demà, a les 23.05, TV3 emetrà l'últim capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquesta ocasió, el periodista de Sabadell parlarà de la solitud, i tindrà com a convidat l'escriptor Boris Izaguirre

"Quatre gats" s'ha reservat l'últim programa d'aquesta tercera temporada per a un episodi una mica diferent que se centrarà en la solitud des de tots els vessants: joves, grans, discapacitats... amb testimonis que la senten en primera persona, però també amb acompanyants, experts i polítics.

Un capítol en què la majoria dels personatges són anònims i on, per tancar, l'escriptor Boris Izaguirre explicarà la seva experiència de vida amb la solitud i l'homosexualitat.

 "Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

tv3.cat/quatregats
Instagram.com/quatregatstv3
twitter.com/quatregatstv3

Anar al contingut