Lídia Heredia
Lídia Heredia
DIMARTS, A PARTIR DE LES 8.30

La situació del català a les universitats, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 08.30, una nova edició d'"Els matins", presentada i dirigida per Lídia Heredia. Arran d'algunes queixes pels canvis de llengua a les classes, el programa analitzarà la situació del català a les universitats amb Mireia Plana, vicepresidenta de la Plataforma per la Llengua, i Javier Lafuente, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de l'associació de les universitats públiques.

L'evolució del volcà
Es connectarà amb l'illa de La Palma, amb els enviats especials de TV3, per saber l'última hora dels efectes de l'erupció del volcà de Cumbre Vieja. I s'entrevistarà Jorge Parra, tècnic de Protecció Civil del govern de les Canàries.

40 anys de la Llei del Divorci
La codirectora de "Vull el divorci. 40 anys de la llei" Marta Palacín avançarà algunes de les reflexions i curiositats que planteja el documental, que emet a la nit el "Sense ficció".

La taula d'"Els matins"
Neus Tomàs, Josep-Lluís Carod-Rovira i Liliana Arroyo comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia. I Sergi Pàmies aclarirà què volem dir quan diem "macrobotellot".

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut