Dissabte, a les 21.55

La sisena setmana del judici i la polèmica dels llaços grocs, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig. Celestino Corbacho, Boaventura de Sousa Santos, Mona Eltahawy i Benet Salellas conversaran sobre els diversos temes de l'actualitat de la setmana. A més, el sisè capítol de "Causa 20907", l'actuació musical de Joan Rovira i el monòleg de Sil de Castro.

Dissabte, s'emetrà el sisè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. I s'analitzarà els testimonis d'aquesta setmana i les picabaralles de les defenses amb el jutge amb Benet Salellas, integrant de l'equip jurídic de Jordi Cuixart. Maiol Roger farà la seva habitual contracrònica del judici, i amb Quico Sallés es podrà descobrir que el conte de la Blancaneu conté una pila de delictes penals. Qui ho va "denunciar" en el seu moment és un dels jutges del Suprem, Antonio del Moral. 

A més, "Preguntes freqüents" arrencarà amb el magistrat Santi Vidal, que ajudarà a entendre conceptes bàsics del funcionament d'un judici.

Cristina Puig preguntarà sobre la polèmica dels llaços grocs i sobre la seva presència a la llista de Manuel Valls a Celestino Corbacho. L'exministre i històric dirigent socialista va donar-se de baixa del PSC fa un temps.

I també es podrà escoltar tota una autoritat de l'esquerra internacional, l'intel·lectual portuguès Boaventura de Sousa Santos. Unes reflexions que s'analitzaran amb el periodista i escriptor Paul Mason, antic cap d'Economia de la BBC.

En el "FAQS" es donarà a conèixer l'impactant testimoni de la periodista egípcia Mona Eltahawy, apallissada i violada en plena revolta a la plaça Tahrir del Caire.

També es comptarà amb l'actuació musical de Joan Rovira i el monòleg de Sil de Castro.

A les cadires, s'hi asseuran els periodistes Patricia López, Laura Fàbregas, Jordi Barbeta i Israel García-Juez. I, a més, les col·laboracions habituals de "Preguntes freqüents" amb "La setmana de Pilar Rahola" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3