La sessió d'investidura del president de la Generalitat, en directe a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest dissabte, 12 de maig, a les 12.00, està previst que comenci al Parlament de Catalunya la sessió de votació d'investidura del diputat Quim Torra, candidat proposat a la presidència de la Generalitat. Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio faran un seguiment especial en directe de tot el que succeeixi a la cambra catalana.

La programació inclourà la retransmissió del discurs en què el candidat Quim Torra sol·licitarà el suport del Parlament al seu programa de govern. Un cop quedi suspesa la sessió fins a la tarda, s'analitzarà el discurs i es recolliran les primeres reaccions des de l'hemicicle.

TV3 i 3/24

TV3 i el 324 faran emissió conjunta entre les 10.30 i les 21.00, des del Parlament de Catalunya. A les 10.30 començarà el programa "Especial debat investidura: el discurs del candidat", presentat per Lídia Heredia i Toni Cruanyes, que comptarà amb l'anàlisi de Jordi Pons, cap de Política dels Serveis Informatius de TV3, i d'una taula d'analistes que situaran l'espectador en tot el que passarà durant el dia, en la dinàmica del ple d'investidura i en el calendari polític fins al 22 de maig, entre altres temes.

L'emissió del "Telenotícies migdia" anirà des de les 14.30 fins a les 15.00, quan començarà l'"Especial debat d'investidura: la votació", que  recollirà la resposta de tots els grups parlamentaris i la votació posterior, que seran analitzats abans de donar pas al "Telenotícies vespre", a les 21.00.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

El programa "El suplement", dirigit i presentat per Ricard Ustrell, demà, a partir de les 9.00, oferirà una edició especial amb tota la informació prèvia a la sessió d'investidura, en directe des del Parlament de Catalunya.

A les 12.00, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació continuaran oferint una programació especial amb el seguiment del ple des del Parlament, amb tots els detalls informatius i l'anàlisi al voltant del discurs del candidat, amb Ricard Ustrell al capdavant d'"El suplement" i amb Neus Bonet editant l'informatiu "Catalunya migdia". A la tarda, quan es reprengui la sessió al Parlament, Ricard Ustrell seguirà tota l'actualitat política, amb la resposta dels grups i la votació del ple, durant la programació especial conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

 

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

 

Sant Joan Despí, 11 de maig del 2018

 

Anar al contingut