Dimecres, a les 23.10

La sèrie documental "Grans animals: els últims gegants" viatja per l'Àfrica

Demà, a les 23.10, el 33 emet el tercer episodi de "Grans animals: els últims gegants", en què recorre el continent africà. En aquesta extraordinària sèrie de documentals sobre fauna, el biòleg Patrick Aryee emprèn un viatge tot buscant els animals més grossos del planeta i explica per què la mida sí que és important en el món natural

En el tercer episodi, el biòleg Patrick Ayree viatja a l'Àfrica, terra de gegants, per descobrir els reptes que han d'afrontar els grans animals que hi viuen i el futur que els espera. El Patrick viatjarà des de l'extrem sud del continent fins a les sabanes de l'Àfrica oriental, i veurà de prop taurons blancs, girafes que viuen al desert i els últims grans elefants d'ullals llargs. Com sempre, el programa també parlarà d'animals prehistòrics que havien viscut al continent.

La sèrie

A "Grans animals: els últims gegants", els espectadors acompanyen Patrick Aryee en el seu recorregut per tot el món per conèixer millor alguns d'aquests animals i descobrir el paper clau que tenen en el manteniment de l'equilibri natural dels ecosistemes on viuen. Actualment, un 60% dels animals més grossos del planeta estan en perill d'extinció.

Amb el Patrick, la sèrie retrocedeix en el temps per conèixer els avantpassats prehistòrics d'aquests gegants i descobreix que, en molts casos, la seva mida desmesurada els va empènyer irremeiablement cap a l'extinció.

En els tres capítols de la sèrie, amb el títol original de "Big beasts: last of the giants", es descobreix la fauna d'Amèrica, Austràlia, Àsia i Àfrica.

tv3.cat/33

Anar al contingut