La sèrie d'èxit de TV3 "Benvinguts a la família" s'estrena a IB3

Dilluns, 22 de febrer, a les 23.00, IB3 estrenarà "Benvinguts a la família", la sèrie de TV3 produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé.

Benvinguts a la família
Benvinguts a la família

Les dues temporades de què consta la sèrie "Benvinguts a la família", que TV3 va emetre el 2018 i el 2019 respectivament, es podran veure a la televisió pública de les illes Balears, IB3, cada dilluns a les 23.00, a partir del 22 de febrer.

"Benvinguts a la família" és una comèdia d'humor negre amb un toc emocional, de misteri i intriga, que explica les vicissituds d'una dona lluitadora i separada que farà tot el que calgui per tirar endavant la seva família. La sèrie està protagonitzada per Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Georgina Amorós i Nao Albet, entre d'altres.

"Benvinguts a la família" es va estrenar a TV3 el 22 de gener del 2018 amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%, i es va convertir en la millor estrena d'una ficció a TV3 dels últims deu anys. Durant tota l'emissió, la sèrie va ser líder de la seva franja. En l'anàlisi qualitativa, va estar molt ben valorada al panel de GfK, 8,2 punts sobre 10. També va rebre el premi eMe 2018 a la millor sèrie espanyola.

El 2018, "Benvinguts a la família va estar guardonada en la segona edició dels premis eMe amb el premi a la millor sèrie espanyola. Al maig del 2019 Ivan Massagué va rebre el guardó al millor actor en la 6a edició del Festival de Cine i Televisió de Lleó per la seva interpretació de Nando.

Una aposta important per una ficció de la televisió pública catalana.

El juliol del 2018, la plataforma Netflix va adquirir els drets per estrenar la sèrie mundialment en exclusiva, una vegada emesa per TV3.

El canal de televisió de pagament Comedy Central també ha emès les dues temporades de la sèrie. Va estrenar la primera al setembre del 2020, i la segona al desembre.

"Benvinguts a la família" és una sèrie de Televisió de Catalunya produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax)

tv3.cat/benvingutsalafamilia
facebook.com/benvingutsalafamiliatv3
twitter.com/BALFTV3

#BALFTV3

 
Anar al contingut