L'actor Josep Maria Pou interpreta el paper de Benet Muntada
L'actor Josep Maria Pou interpreta el paper de Benet Muntada

La sèrie de TV3 "Nit i dia", finalista als Premis Iris 2017

L'Acadèmia de Televisió ha seleccionat la segona temporada de "Nit i dia" en les categories de millor ficció, millor actor, per Josep Maria Pou, i millor guió, per Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo. Els guardonats s'anunciaran durant la cerimònia de lliurament, que es farà a finals d'octubre.

"Nit i dia", la sèrie d'èxit de TV3 creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, ha estat seleccionada per competir als Premis Iris 2017. En la relació de finalistes que ha fet pública avui l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, "Nit i dia" és candidata en les categories de millor ficció, en la de millor actor –per Josep Maria Pou– i millor guió –per Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo.

Com a millor ficció, "Nit i dia" competeix amb "El Ministerio del Tiempo", de TVE; "El padre de Caín" i "Sé quién eres", de Telecinco, i "Velvet", d'Antena 3 TV.

En la categoria de millor actor, els rivals de Josep Maria Pou són Francesc Garrido, per "Sé quién eres"; Hugo Silva, per "El Ministerio del Tiempo"; Nancho Novo, per "Amar es para siempre" (Antena 3 TV), i Pedro Casablanc per "Mar de plástico" (Antena 3 TV).

Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo opten al premi al millor guió al costat dels equips de guionistes de les sèries "La que se avecina", de Telecinco; "La casa de papel" i "Allí abajo", d'Antena 3 TV, i "LocoMundo", de #0.

Els membres de l'acadèmia votaran els finalistes fins al 22 de setembre. Els guanyadors s'anunciaran durant la cerimònia de lliurament que es farà a finals d'octubre.

La segona temporada de "Nit i dia" ha estat un dels èxits d'aquest any a TV3. Ha liderat la seva franja d'emissió els dilluns i ha tancat amb una quota mitjana del 12%. També ha estat un dels programes més seguits per internet, contribuint al lideratge de TV3 en aquest àmbit.

 

tv3.cat/nitidia

 

Anar al contingut