La sèrie d'animació "Polinopolis", coproduïda per TV3, seleccionada al Cartoon Forum 2019 de Tolosa de Llenguadoc

"Polinopolis" és una sèrie d'animació nova de Mago Production, coproduïda pel departament d'Infantils, Juvenils i Coproduccions d'animació de Televisió de Catalunya, que més endavant es podrà veure al canal Super3. Tot i que encara està en fase de producció, la sèrie ha estat seleccionada al Cartoon Forum 2019, l'esdeveniment per a la producció d'animació més important d'Europa, que tindrà lloc a Tolosa de Llenguadoc entre el 16 i el 19 de setembre.

Aquest projecte audiovisual d'animació nou presentarà en exclusiva el seu teaser dins del Cartoon Forum de Tolosa de Llenguadoc, davant dels principals distribuïdors, agents de venda, televisions i productores

Aquest projecte audiovisual d'animació nou presentarà en exclusiva el seu teaser dins del Cartoon Forum de Tolosa de Llenguadoc, davant dels principals distribuïdors, agents de venda, televisions i productores internacionals, amb el seu coproductor francès, Godo Films.

"Polinopolis" és una sèrie adreçada al target infantil d'entre 6 i 9 anys, que constarà de 52 episodis d'onze minuts de durada. Es produirà amb la tècnica d'animació 3D, i amb una imatge final de caire tradicional, sota la direcció de Maria Antolini, que té una gran trajectòria en contingut infantil.

Els guionistes de "Polinopolis" són Martin Guido i Carlos Bleycher, autors de sèries venudes arreu del món. La producció executiva del projecte corre a càrrec de Peter Keydel, que repetirà experiència al Cartoon Forum després d'haver-hi presentat produccions com "Dr. W", "Flying Squirrels" i "Tin&Tan" , també coproduïdes per Mago Production i TV3.

 

Sinopsi de "Polinopolis"

Els protagonistes de la sèrie són la Yuca i el Milo, que viuen a Polinopolis, una ciutat misteriosa i màgica on tots conviuen pacíficament. Amb els seus amics, la Uma, un cap que vola, el Zabo, una abella que no vola, i el Roco, una pedra que parla, s'enfrontaran per primera vegada amb diferents experiències típiques de la seva edat. Algunes emotivament humanes i, d'altres, fantàsticament estranyes. En equip, resoldran misteris, creixeran i es divertiran mentre aprenen el valor de l'amistat, la família i el treball en grup.

Recordes el primer dia que vas anar a l'escola? I quan vas suspendre el primer examen o el primer cop que et van castigar? Recordes la primera vegada que vas veure una pel·lícula de por o et vas trencar alguna part del cos? Totes aquestes situacions personals, però mundialment reconegudes, es veuran a cada episodi de la sèrie i es resoldran amb to de comèdia, fantasia i moltes aventures.

"Polinopolis" és una producció de Mago Production, TV3, RTVE, Godo Films (França) i Apapacho Films (Mèxic).

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut