Dimecres, a les 21.00

La semifinal de la Copa de la Reina entre el Barça i el Reial Madrid, a Esport3

Demà, a les 21.00, Esport3 emetrà la semifinal de la Copa de la Reina de futbol entre el Barça i el Reial Madrid, des de l'estadi de Santo Domingo d'Alcorcón

Després de la derrota a la final de la Champions davant l'Olympique de Lió, l'equip femení del Barça arrenca la cursa cap a un altre títol aquest dimecres, a l'estadi de Santo Domingo d'Alcorcón. Les noies de Jonatan Giráldez s'enfrontaran amb el Reial Madrid a la semifinal de la competició. 

Serà la cinquena vegada que els dos equips es trobaran aquesta temporada, després dels dobles duels a la Lliga i a la Lliga de Campions. El Barça n'ha sortit sempre victoriós, tot i que cada cop amb més dificultats. Les blanques han aconseguit marcar en tres dels quatre enfrontaments. Amb tot, el balanç global és de 16 gols a favor i 4 en contra per al Barça. 

Si les barcelonistes accedeixen a la final, les esperarà el Granadilla canari o l'Sporting de Huelva, una de les revelacions de la competició, que va eliminar l'Atlètic de Madrid. Curiosament, el Barça hauria hagut d'eliminar el segon i el tercer classificat de la Primera Iberdrola (Reial Societat i Reial Madrid) per accedir al partit decisiu. 

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, de Mireia Vera. Sebas Guim serà a l'estadi de Santo Domingo per recollir les opinions de les protagonistes. 

Anar al contingut