Diumenge, a les 19.00

La semifinal catalana de la Lliga femenina de bàsquet, per Esport3

Diumenge, a les 19.00, Esport3 emetrà el primer partit de la semifinal catalana de la Lliga femenina de bàsquet, que jugaran l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu

Ja estan definides les semifinals de la Lliga Femenina de bàsquet i una serà el clàssic duel entre l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu. Després de superar agònicament el Guipúscoa en el tercer partit de quarts, el Cadí afronta ara un repte majúscul. Sorprendre un Uni Girona favorit i més descansat, després de resoldre per la via ràpida la seva eliminatòria contra l'Araski.

Spar Citylift i Cadí es coneixen perfectament i ja s'han enfrontat en quatre ocasions aquesta temporada. El balanç és de tres victòries per les gironines i una per les jugadores de l'Alt Urgell.

La semifinal, que serà al millor de tres partits, començarà aquest diumenge a Girona Fontajau. Apartir de les 19.00, es podrà seguir en directe per Esport3. El segon partit, al Palau d'Esports de la Seu, es jugarà el dijous 25. I si calgués un tercer partit, l'eliminatòria tornaria a Fontajau el diumenge 28.

Els comentaris seran de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut