Laia Oli i Tekendo amb la jove cuinera Paula Alós al programa "Manduka".
Laia Oli i Tekendo amb la jove cuinera Paula Alós al programa "Manduka".
Dissabte, a les 9.00

La segona temporada de "Manduka" arriba al canal Super3

Demà, dissabte, 17 d'octubre, a les 9.00, el canal Super3 estrena la segona temporada de "Manduka", el programa de cuina presentat per la jove xef Paula Alós. La convidada del primer capítol d'aquesta nova entrega de "Manduka" serà la youtuber Laia Oli, que prepararà unes creps de pastanaga amb l'ajuda de la Paula i amb la companyia del també youtuber Tekendo.

Després dels èxits d'audiència i consum digital de la primera temporada i de la seva versió confinada ("Manduka fet a casa"), aquesta tardor el canal Super3 estrena la segona temporada del programa de cuina infantil "Manduka".

La jove cuinera Paula Alós tornarà a mandukar plats molt alegres amb convidats i convidades poc avesats a la cuina, però molt divertits i coneguts pels infants.

Aquesta temporada passaran pel "Manduka" youtubers i tiktokers de molt èxit com Àngela Màrmol, Tekendo, Laia Oli o els ExpCaseros (Mayden i Natàlia); músics com Miki Núñez o Els Amics de les Arts; comunicadors com Toni Cruanyes, Anna Simon o Marc Giró; l'entrenadora personal digital Patry Jordan o l'actor i còmic Jordi Rios.

"Manduka" continuarà apostant per la cuina divertida, juganera i accessible per als més petits, però amb un gran fons didàctic i divulgatiu de la mà de les receptes dissenyades per la prestigiosa Fundació Alícia. Aquesta segona temporada s'apostarà per la introducció de nous ingredients i de receptes més exòtiques o sorprenents, com, per exemple, fer servir verdures en unes postres.

Les receptes que es cuinaran aquesta temporada seran: Creps de pastanaga amb verdures i peix, Sabij, crema cremada d'albergínia, blinis de llegums amb dues salses, pokebowl d'arròs amb verdures i algues, pastís de pastanaga al microones, sandvitx continental,  ous al plat amb bolets i xoriço, minipizzes vegetals de vedella i bacó, pancake amb confitura de fruita fresca, okonomiyaki i sopa de xocolata amb taronja i plàtan.

En aquesta segona temporada també hi haurà espai per als food trucks, que faciliten accions quotidianes a la cuina o en descobreixen de noves i sorprenents, com, per exemple, fer una mànega pastissera amb una bossa zip o obrir un pot difícil amb una cullera.

La Paula continuarà rebent els divertits gadgets que li envia la seva amiga Pola des del Japó. Juntament amb el convidat, tindran un minut de temps per esbrinar per a què serveix aquell curiós estri de cuina.

El programa començarà amb l'elaboració d'un aperitiu, preparat amb alguns dels ingredients de la recepta principal, que tindrà una doble funció: per una banda, fer un joc en què el convidat intenti esbrinar quina serà la recepta i, per l'altra, permetre que els més petits, que potser no s'atreveixen encara amb la recepta completa, s'iniciïn en la cuina amb aquest petit tast.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula.

 

Creps per telepatia, amb Laia Oli i Tekendo (dissabte, 17 d'octubre)

La convidada del primer capítol de la segona temporada de "Manduka" és Laia Oli, una youtuber de molt èxit que últimament ha sobrepassat el milió de subscriptors a la seva pàgina de YouTube.

Entre els continguts que li agrada publicar, hi ha jocs de telepatia que fa amb la seva parella, el també youtuber Tekendo. Per això, la Paula li proposarà de fer unes creps de pastanaga on el farcit l'hauran de triar telepàticament. Però, atenció, perquè en Tekendo quan sent a parlar de jocs de telepatia s'hi apunta de seguida. Hi haurà una visita inesperada a la cuina del "Manduka"?

El programa també descobrirà un "food truc" per recuperar pastanagues que ja fa dies que ronden per casa.


super3.cat/manduka

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut