Gol a Gol - Jordi Grau
Jordi Grau dirigeix i presenta el "Gol a gol"
DISSABTE I DIUMENGE

La segona jornada de la Lliga de Primera Divisió, a "Gol a gol"

Demà dissabte, 20 d'agost, a les 23.55, i l'endemà diumenge, a les 21.10 i a les 23.55, Esport3 analitzarà les millors jugades dels partits de la 2a jornada de la Lliga de Primera Divisió a "Gol a gol". En la doble edició de diumenge, el programa dirigit i presentat per Jordi Grau estarà molt pendent de les informacions prèvies i del desenllaç del Reial Societat - Barça, que es disputarà a les deu del vespre.

Aquest cap de setmana, el "Gol a gol", amb Jordi Grau, repassarà les millors jugades de la 2a jornada de la Lliga de futbol. Dissabte posarà l'accent en els partits del dia i en l'Espanyol - Rayo Vallecano del dia anterior. I, diumenge, se centrarà en el Reial Societat - Barça de les deu del vespre, on l'equip de Xavi Hernández optarà al primer triomf oficial de la temporada. 

De 21.10 a 22.00, el "Gol a gol" donarà context i informarà de les alineacions i de l'última hora al voltant del partit que es jugarà a Anoeta. I, de 23.55 a 1.30, el programa analitzarà tot el que hagi passat durant el Reial Societat - Barça, a més de mostrar també les millors jugades de la resta de duels. Així mateix, donarà a conèixer les últimes novetats del Girona-Getafe de l'endemà. 

Jordi Grau estarà acompanyat, dissabte, per Maria Fernández Vidal, Marta Carreras, Lluís Carrasco i David Bernabeu; i, diumenge, analitzaran la prèvia i el postpartit del Reial Societat - Barça Gerard Autet, Mireia Vera, Jofre Mateu i Gerard López.  

 

esport3.cat 
#GolaGolTV3

Anar al contingut