Dilluns, a les 21.55

"La sala" continua destapant casos

Dilluns, a les 21.55, TV3 emet "La sala", dos capítols més d'aquesta producció d'Isla Audiovisual, Funwood Media i CanCan amb participació de la FORTA i HBO, amb Francesc Garrido ("Vida privada" o "Cites"), Natalia Rodríguez, Goya Toledo i Raúl Prieto entre els protagonistes. Les converses entre Sara i Yago continuen mentre es van desvelant la trama de corrupció.

3.-  Dos dies eterns

Troben un cotxe enfonsat al port de Peñalvar en el moment en què la Lola Solozábal ha desaparegut. N'obren el portamaletes i a dins hi ha una dona morta d'un tret, però només hi ha el forat d'entrada del projectil. Intenten relacionar el marit de la morta amb la desaparició de la jutge, infructuosament. Però sí que l'home els diu que, a la seva dona, l'espiava un home amb diversitat funcional que treballa a l'escorxador. De tant en tant, anava a casa seva i li feia dibuixos.

4.- Salvar-se un mateix

La Lola accedeix a ser entrevistada per la Sara, però, en realitat, vol que ella li digui què li ha explicat en Yago. Quan veu que no sap el que ella li volia treure: per què va matar en Luis Corbalán, la planta i li diu que vagi amb compte amb ell. La Sara visita en Yago i ell li explica una història d'anys enrere, quan es va veure forçat a matar un home davant del seu fill, una història que el va marcar per sempre. Per això adopta el nen, en Miguel. D'altra banda, una antiga companya de feina d'en Yago, la Judith, el reclama per a una investigació d'un frau de medicaments que ha causat la malaltia irreversible d'uns quants nens, entre ells en Miguel.

La sèrie

Yago Costa (Francesc Garrido) és un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. A la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera, i sense motiu aparent, comet un assassinat que el condemna a la presó durant anys.

Ja a la presó, Yago, conegut com "el policia assassí", rep la visita de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove periodista que li fa una sèrie d'entrevistes per esbrinar quins van ser els motius, fins llavors mai revelats, que el van portar a cometre aquest crim.

Aquest és el punt de partida d'aquesta sèrie que TV3 estrenarà al setembre, idea original de Víctor García, Eduardo Villanueva i Manuel Sanabria, amb guió d'Enrique Lojo, Jorge Valdano, Jon Sagalá i Pablo Barrera i dirigida per Manuel Sanabria i César Arriero. Una producció d'Isla Audiovisual, Funwood Media i CanCan amb participació de la FORTA i HBO, amb Francesc Garrido ("Vida privada" o "Cites"), Natalia Rodríguez, Goya Toledo i Raúl Prieto entre els protagonistes.

Serà a través d'aquestes entrevistes entre el "policia assassí" i la periodista que s'anirà sabent, capítol a capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company Luis Corbalán. A més, tota aquesta informació anirà revelant no només els motius pels quals va cometre el crim. També veurà la llum una gran trama de corrupció.

Gran part del metratge d'aquesta ficció, de vuit capítols de 45 minuts, transcorre a "la sala" o, més aviat, a "les sales". D'una banda, la sala d'interrogatoris de la comissaria en què treballen els policies Yago Costa i Luis Corbalán. És l'escenari on els agents desenvoluparan els qüestionaris amb què, gràcies a la seva perícia, aconseguiran acostar-se a la resolució dels diferents casos al llarg dels anys.

I, d'altra banda, hi ha la sala de vis-a-vis de la presó, en què, un cop a la setmana, es troben el pres Yago Costa i la jove periodista Sara Sibilio. És allà on l'expolicia li relatarà els diferents casos que va portar.

tv3.cat/tardor

Anar al contingut