"La Riera" tindrà setena temporada

En el decurs del programa "Divendres", Esteve Rovira, director de "La Riera", ha anunciat que la sèrie tindrà 7a temporada.

Per celebrar el capítol número 1.000 de "La Riera", l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors de "Divendres" s'han desplaçat al plató on s'enregistra la sèrie per parlar amb els actors que donen vida als personatges i per ensenyar als espectadors què hi ha més enllà del que mostren les càmeres. Tota una tarda de descobertes i sorpreses, que ha culminat amb l'anunci per part del director de "La Riera", Esteve Rovira, que hi haurà una nova temporada, la setena.

Juntament amb Rovira, al capdavant de l'equip que comandarà aquesta nova etapa de "La Riera" hi haurà Eva Baeza i Eulàlia Cardillo, directores argumentals de la sèrie, i Jordi Roure, productor executiu.

Una audiència acumulada diària de 703.000 persones.

L'audiència acumulada diària de "La Riera", que reflecteix el nombre mitjà d'espectadors que cada dia veuen el programa a través de l'emissió de TV3 i el 33, és de 703 mil persones, un 10% de la població de Catalunya.

Des que ha començat la temporada, prop de 3.500.000 espectadors han contactat amb la sèrie. Una dada que traduïda en percentatge sobre la població de Catalunya és de gairebé un 50%.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify