"La Riera" estrena la vuitena temporada
"La Riera" estrena la vuitena temporada

"La Riera" obre la vuitena temporada amb nous personatges i trames que sacsejaran Sant Climent

A partir de dilluns, a les 15.50, "La Riera" torna a TV3 amb tota la força que caracteritzen les trames i els personatges de la sèrie de sobretaula de la cadena. Després d'acomiadar la setena temporada liderant la sobretaula televisiva, amb una audiència mitjana del 21,6%, aquesta tardor situarà els espectadors en nous escenaris i descobrirà personatges nouvinguts interpretats per Pep Munné, Pep Anton Muñoz, Marc Garcia Coté, Roger Casamajor, Pere Molina, Sílvia Aranda, Jordi Martínez i Montse Pérez, entre altres.

Diumenge, a les 21.55, al 33, els espectadors es podran posar al dia abans de començar els nous capítols, amb l'emissió de l'últim episodi de la setena temporada.

Han passat dos mesos dels retrobaments inesperats, baralles i trets que van tancar la setena temporada, amb el Nil convençut que portava la llavor del mal dintre seu i la Lídia disposada a jugar-s'ho tot. I dilluns que ve arribarà el moment de donar la benvinguda a la vuitena temporada de "La Riera". La sèrie de TV3, dirigida per Esteve Rovira, torna amb la direcció argumental de Carmen Abarca i un equip de guionistes que combina l'experiència amb noves incorporacions.

En aquesta nova etapa, els espectadors sabran si en Sergi i la Maribel han tingut èxit en la seva aposta per recuperar una relació que havia quedat molt tocada. A més, començaran a veure quins canvis porta en Claudi com a alcalde de Sant Climent. Per la seva banda, la Lídia, detinguda per l'intent d'assassinat de l'Omar, continua a la presó esperant el judici, però no es conformarà amb la seva situació actual.

La resta dels personatges coneguts per l'audiència continuaran la seva vida amb més o menys sobresalts, tant a Sant Climent, com lluny del poble. Aviat se sabrà què espera la Mercè, els Flaquer, l'equip de Can Riera, en Dani i la Judit, la Sònia i en Pau, l'Omar i la Rita... Es veuran nous espais, com l'alcaldia de Sant Climent i el restaurant de la Mireia. I també quin paper juguen els nous actors que s'incorporen a la sèrie.

Les noves cares

PEP MUNNÉ és Robert Font, un home a qui la Mercè coneixerà un dia mentre està pintant al passeig. Es cauran bé. A més, ell estarà relacionat amb un dels personatges habituals de la sèrie. Qui? Ja se sabrà en el seu moment.              

PEP ANTON MUÑOZ és Emili Avellaneda, un important promotor immobiliari que licitarà en el concurs d'una important obra promoguda per l'Ajuntament. Amic d'en Claudi.         

MARC GARCIA COTÉ és  Àxel Vendrell, un nou cuiner a Can Riera. Un noi una mica misteriós que de seguida fa amistat amb en Sergi.

ROGER CASAMAJOR és Darío Quiroga, policia local de Sant Climent. En Claudi veurà la possibilitat de convertir-lo en el seu home de confiança al cos.  

PERE MOLINA és Raül Duarte, activista de l'Associació de Veïns de Can Sureda, el barri més marginal de Sant Climent.          

SÍLVIA ARANDA és Joana Ponsa. Resident a Can Sureda, es queda viuda al començament de la temporada, per culpa d'un tràgic fet.       

JORDI MARTÍNEZ és Eusebi Torres, pare de la Rita. Ell i la seva dona, Remei es fan amics dels Flaquer, però són molt diferents d'ells.      

MONTSE PÉREZ és la Remei, dona de l'Eusebi.

MERCÈ LLORENS és Ània Jové, arquitecta. En Lluís la coneixerà i es plantejarà fer amb ella plans personals i professionals.     

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut