La "Revolució 4.0", la fas o te la fan

A partir de dimarts, 28 de maig, a les 23.00, el programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, mostrarà el millor talent emprenedor i digital del país en una àgora innovadora en què catorze experts i emprenedors connectaran amb la història d'un convidat mediàtic.

Aquest tarda el Pier 01 del Barcelona Tech City ha acollit  la roda de premsa i la projecció d'un avançament de "Revolució 4.0", el nou programa de TV3 per a la nit dels dimarts, produït amb la col·laboració d'El Terrat i que s'estrenarà el 28 de maig, a les 23.00. La versió televisiva del programa de Catalunya Ràdio és un debat innovador i trencador, en què s'ensenyaran històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. Hi han assistit, per explicar-ne els detalls, Vicent Sanchis, director de TV3; Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3; Agustí Esteve, director general d'El Terrat, i Xantal Llavina, directora i presentadora.

Vicent Sanchis, director de TV3, ha recordat que el format va néixer a Catalunya Ràdio, "on està funcionant francament bé i es un referent de l'emprenedoria i de la transformació digital, en un país on hi ha moltes empreses que saben adequar-se al seu moment i als canvis tecnològics que vivim"-

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, ha destacat l'aposta digital de la ràdio pública, amb el dial +CatRàdio, "un laboratori nascut el 2017 des d'on creem nous continguts i el "Revolució 4.0" va ser dels primers d'engegar aquella graella, que ràpidament va aconseguir crear una comunitat, va passar a l'FM i va incorporar els elements audiovisuals que l'han acabat portant, de manera natural, a la televisió". Gordillo ha esmentat altres programes de la ràdio que han fet el salt a TV3, com "El divan", "L'ofici de viure" i "El celobert". 

Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3, ha explicat que la versió televisiva "vol aprofitar la comunitat que s'ha generat al voltant del programa, incorporant elements del talk show a la divulgació, i l'audiència podrà comprovar que el resultat funciona molt bé". 

Agustí Esteve, director general d'El Terrat, ha recordat que "la revolució, la fas o te la fan", frase que Xantal Llavina ha convertit en el lema del programa. "Això és el que hem volgut traslladar a la televisió, que la transformació la fa el dinamisme de les persones, i en aquest sentit, aquest és un programa vitalista i un espectacle visual", ha afegit Esteve.

Xantal Llavina, directora i presentadora, ha comentat que el programa "es un debat-àgora amb un personatge vip, dos emprenedors coneguts i quinze persones que intervenen, amb un total de 200 convidats, que esperem que sigui inspirador i que la gent aprengui". Llavina, ha donat la paraula a alguns dels personatges que han passat pel programa i que han assistit a la presentació, com el cantant i productor Joan Dausà; Mar Alarcón, de SocialCar, empresa de cotxes de lloguer; el doctor Manel Esteller; Khaoula Boumaaza, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i "influencer"; l'economista, professor de màrqueting i autor de best-sellers, Àlex Rovira, i Eduard Costa, exmembre d'Els Amics de les Arts conegut ara com L'Últim Indi, el nom del seu nou projecte.

Després de la roda de premsa, el programa també s'ha presentat a la terrassa del Pier 01 Barcelona Tech City, amb l'actuació musical de Nil Moliner.

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

 

Anar al contingut