La resposta als interrogants al voltant de la Sara Amat, en la nova sèrie de TV3

Mas Flaquer a Sant Feliu de Codines acull una part del rodatge de la nova sèrie de TV3. Un espai en què es produeix la gran catarsi en la qual es revelaran els grans secrets d'aquesta ficció, un thriller que resol molts dels interrogants que va deixar "La vida sense la Sara Amat".

Una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i la XAL, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n'ha tornat a tenir notícia. En Pep, que sempre ha estat enamorat d'ella, surt a buscar-la en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir del poble. Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l'amor, però amb un rerefons d'allò més tràgic. Què va passar amb la Sara? On és? Per què no vol tornar?

Laura Jou i Fernando Trullols Santiago dirigeixen el projecte que pren "La vida sense la Sara Amat" com a punt de partida i recupera algun dels seus personatges. Maria Morera i Biel Rossell, la Sara i en Pep, en seran els principals.

"Admiro la capacitat del Pep d'estimar, d'estimar algú i donar-ho tot", diu Biel Rossell, que torna a ficar-se a la pell d'en Pep. Maria Morera és, de nou, la Sara "una persona molt valenta. Una supervivent". Dos joves protagonistes per a un thriller dur amb molta profunditat que està ambientat en els 80.

Isona Passola produeix, per primera vegada, una sèrie. "És rodar uns guions que estan dividits en episodis com si cadascun fos una pel·lícula", comenta Passola. "No per ser una sèrie hi ha menys exigència i, evidentment, si passen en un paisatge i un país com aquest i estan ensenyant una llengua i una realitat com aquesta, forma part de la diversitat de l'audiovisual."

Escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac Sastre, Mateu Adrover i Júlia Prats i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", és especialista en la direcció de nens i adolescents i ja havia compartit rodatge amb Fernando Trullols Santiago, encara que no com a directors, en "Un monstre em ve a veure", de Juan Antonio Bayona.

Per Laura Jou, el repte ha estat "construir un thriller amb moltes trames i subtrames i fer-lo interessant. Per als espectadors serà un trencaclosques que tindran sobre el tauler per anar construint amb els secrets que aniran trobant al llarg de la sèrie".

Fernando Trullols Santiago assegura: "Trobar el to ha estat un repte diari. Hi ha un univers molt desenvolupat de simbologia, de metàfores i de l'època, els 80, en què es troba ambientada."

El repartiment el completen Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagés, Joan Amargós i Alba Florejachs.

Una sèrie rodada sense plató, en exteriors i que ha comptat amb localitzacions arreu de Catalunya incloent-hi Besalú, Olot, Camprodon i Cerdanyola del Vallès. Un rodatge de 7 setmanes, fins a mitjans de juny, en les quals s'han doblat unitats diversos dies.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut