DIVENDRES, A LES 10.00

La reintroducció de l'os bru al Pirineu, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Divendres, 15 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia de periodistes amb Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Ferran Espada, director adjunt d'El Punt Avui; Patricia López, periodista d'investigació de Público, i Salvador Cot, director d'El Món.

A les 10.05, "I visca la terra", analitzarà la reintroducció de l'os bru al Pirineu de la mà dels sectors implicats: Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat; Paco Boya, Síndic d'Aran; Joan Estévez, ramader de la Vall d'Aran; Marc Alonso, expert en ossos, director de La Casa de l'Os d'Isil, membre de Depana i membre de la Fundación Oso Pardo; Eloi Barrera, corresponsal de Catalunya Ràdio al Pirineu Central, i Josep Maria Orteu, ramader d'Esterri de Cardós.

A les 10.45, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, i a les 11.05, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

L'arrencada del Càntut - Festival de Cançons de Tradició Oral

A les 11.25, connexió amb la quarta edició del Festival Càntut, des de Cassà de la Selva, amb Quim Rutllant, de l'espai de cultura d'arrel "Mans (El suplement)".

 

Ainhoa Arteta presenta el disc "La otra orilla"

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista a la soprano Ainhoa Arteta, que presenta el disc "La otra orilla".  Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement",

 

L'actor Txabi Franquesa, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actor Txabi Franquesa i l'oient David Arnau.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio