Dijous, a les 22.05

La reforma de la reforma laboral, al "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", crisi de govern entre el partit socialista i Unides Podem. Yolanda Díaz (Mireia Portas) i Nadia Calviño (Lara Díez) competiran per saber qui és la responsable de la reforma de la reforma laboral.

D'altra banda, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà esquivar les queixes de Pablo Echenique (Xavi Espinosa) per la suspensió d'Alberto Rodríguez com a diputat, i reivindicarà la seva política de promeses incomplertes amb el musical "Oops! Ho he tornat a fer!", paròdia de l'èxit de Britney Spears: "Oooops!... I did it again".

Després de sis anys com a primer secretari del PSC, Miquel Iceta (Jordi Soriano) dona el relleu a Salvador Illa (Queco Novell) i li ensenya tot el que ha de saber sobre el càrrec.

Prepara't i agafa les crispetes, perquè aquest Halloween arriba "Pesadilla en Gènova Street". Tot semblava que anava bé al carrer Gènoval, quan Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) van descobrir una candidata nova per a la presidència de la Comunitat de Madrid: Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Però el que semblava una candidata inofensiva ràpidament es va convertir en una amenaça.

Esquerra ha exigit la protecció del català a l'audiovisual. Per això, avui es parlarà de la situació de la nostra llengua al "Sense ficció": salvem el català.

Ara que el Barça està en hores baixes, tindrem una visita guiada d'Aniol Junquera (Cesc Casanoves) pel Museu del Barça. Ens explicarà la història del club blaugrana des de la seva època daurada fins a la pèssima actualitat.

A Badalona porten quatre alcaldes en tres anys. És per això que els responsable del club de bàsquet Sant Josep de Badalona no saben a qui dirigir les seves queixes. Qui és l'alcalde de Badalona?

I ara que Manuel Aznar ja no forma part del Tribunal de Comptes, assistirem a una reunió familiar dels Aznar i sabrem com s'ho farà José María Aznar (David Marcé) per col·locar el seu germà en algun altre organisme públic.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut