Pau Guillamet i Txell Bonet, del programa "Kids XS"
Pau Guillamet i Txell Bonet, del programa "Kids XS"
DISSABTE, A LES 13.05

La rapera Miss Raisa, a "Kids XS" 

Aquest dissabte, 18 de març, a les 13.05, per Catalunya Ràdio, el "Kids XS", conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet, tindrà com a convidada la rapera Miss Raisa, que va començar a cantar amb catorze anys, i amb lletres molt reivindicatives, en català

Al programa "Kids XS" d'aquest dissabte la rapera d'origen marroquí Miss Raisa conversarà amb Txell Bonet sobre les lletres de les seves cançons, que són molt reivindicatives i han esdevingut un referent per moltes nenes i joves. Miss Raisa també parlarà de la relació amb la seva filla. 

A més, Laura Zurriaga, coneguda com a Croqueta de xocolata a xarxes, portarà una recepta clàssica pels amants de la pastisseria. En Quico Sallés parlarà del que passa a les cases quan hi ha criatures, i analitzarà l'estrany fenomen que manté que les coses cauen soles.   

I, a la secció "De 0 a 3", en Patrick Urbano se centrarà en la socialització amb els pares i mares d'altres infants i de si realment cal ser amics d'aquestes persones. 

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures d'entre zero i deu anys, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet.  

Anar al contingut