Nits del Forum
Nits del Fòrum
DIVENDRES, A LES 00.25

La programació de festivals d'estiu al 33 continua amb les Nits del Fòrum

Demà, divendres, a les 00.25, el 33 emet el tercer programa dedicat als festivals d'estiu, que repassa les programacions musicals que ofereixen amb videoclips dels artistes que hi participen. Demà, estarà dedicat a un nou projecte promogut pel Primavera Sound: Nits del Fòrum.

Nits del Fòrum neix com un projecte col·lectiu per revitalitzar la proposta cultural de Barcelona durant tot l'estiu. Promogut pel Primavera Sound, durant setanta nits, obrirà les portes del Parc del Fòrum per oferir cinc hores de programació. Fins a finals de setembre, de dimarts a diumenge, a partir de les 19.00, hi haurà concerts i sessions de discjòqueis abans i després de les actuacions, que permetran gaudir de la posta de sol barcelonina a l'aire lliure amb música per compartir. Els concerts tindran seient assignat i s'aniran seguint les mesures d'higiene i seguretat que hi hagi en cada moment.

El programa d'aquesta setmana descobreix els artistes que actuaran a les Nits del Fòrum fins al 7 d'agost. Des de Christina Rosenvinge, aquest diumenge 12 de juliol, amb trenta anys de trajectòria rockera, aniran passant pel Parc del Fòrum, el cantant Andrés Suárez (dimecres 15), el músic Carlos Sadness (dijous 16), els gallecs de Triángulo de Amor Bizarro (divendres 17), doble concert de Pavvla i María Escarmiento (dissabte 18) i la proposta underground barcelonina de Mujeres (diumenge 19).

Les actuacions de la setmana que ve tenen com a protagonistes el "bailaor" El Yiyo, Tribade, Luna Ki i Soto Asa, i Mishima. Segueixen la programació de les Nits del Fòrum fins al 7 d'agost el grup Smoking Souls, Ketama, Hinds, Derivas: tribut a Héroes del Silencio, Los Mambo Jambo i El Drogas.

Després de repassar la programació de la primera part de les Nits del Fòrum, divendres que ve, 17 de juliol, a les 00.20, serà el torn d'escoltar més artistes que participen al Cruïlla XXS, en el segon programa dedicat a aquest festival.

tv3.cat/33

Anar al contingut