Festival de la Porta Ferrada
Festival de la Porta Ferrada
Divendres, a les 00.20

La programació de festivals d'estiu al 33 acaba demà amb el de la Porta Ferrada

Demà, divendres, a les 00.20, el 33 emet l'últim programa dedicat als festivals d'estiu, que setmana rere setmana ha anat repassant les programacions musicals amb videoclips dels artistes participants. En aquesta ocasió, s'endinsa en el cartell del Festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols, que dedica l'edició d'aquest any a la memòria de Pau Donés, que va mantenir una estreta relació amb aquesta població de la Costa Brava.

El Festival de la Porta Ferrada, que va aixecar el teló l'any 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d'estiu amb més tradició d'Espanya i únic a la Costa Brava per la proposta que ofereix: oberta a totes les disciplines artístiques, presenta noms consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional. Malgrat la crisi sanitària, que ha fet cancel·lar o ajornar alguns concerts, aquest agost oferirà un bon ventall d'actuacions.

El programa d'aquest divendres proposa escoltar els artistes que protagonitzaran el certamen empordanès, que aquest diumenge, 2 d'agost, rebrà el músic Pablo López i les seves melodies al piano. Per al 5 d'agost, hi ha previst el concert del grup Stay Homas amb les seves cançons confinades, i per al 6, recital teatralitzat amb un artista únic, Albert Pla. Cartell doble per al divendres 7 d'agost, amb els veterans Los Secretos i Coque Malla; el dissabte 8, Nil Moliner presenta "Bailando en la batalla", i el diumenge 9, actuació del duo Arnau Griso amb la seva "Revolución bananera".

Més propostes a partir del 12 d'agost, amb Jethro Tull, Andrea Motis, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Miguel Poveda, Manel i Els Amics de les Arts. També una gala lírica amb Tina Gorina, un homenatge a Robert Gerhard i un concert del 250 aniversari de Beethoven. El jazz de Ramon Cardo & Traç 60's Quartet amb la fusió de Txènia, artista revelació de la temporada, posaran punt final al festival el dia 28 d'agost.  

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut