La producció de TV3 "Món maker", les coproduccions d'animació "Pumpkin reports" i "Mya Go" i "L'últim show", amb participació, nominades als Premis Iris 2020

Avui s'han donat a conèixer els professionals i programes finalistes als Premis Iris 2020 entre gairebé 500 candidatures. Entre els nominats, gran protagonisme per al canal Super3, amb el programa "Món Maker" i dues sèries d'animació, "Pumpkin reports" i "Mya Go", totes tres nominades a Millor programa infantil.

"L'últim show", la sèrie original d'Aragón TV, amb participació de TV3 i altres autonòmiques, opta a la categoria de Millor actor per a Miguel Ángel Tirado i a Millor guió. Per altra banda, "Merlí: sapere aude", l'"spin-off" de "Merlí", la sèrie original de TV3 produïda per Veranda TV, està nominada com a Millor ficció i a Millor guió per a Héctor Lozano.

L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha donat a conèixer els professionals i programes finalistes als Premis Iris 2020, entre les gairebé 500 candidatures presentades per televisions, productores i membres de l'Acadèmia, un centenar més que en la passada edició. 

El programa de canal Super3, "Mon Maker" i les sèries d'animació, coproduccions de TV3, "Pumpkin Reports" i Mya Go" estan nominades a Millor programa infantil.

"Món Maker" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio). Presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, i acompanyats del Bot, aquest espai mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines.

"Pumpkin reports", coproduïda per TV3 i TVE, amb Motion Pictures i Young Jump Animation.L'argument de "Pumpkin reports" comença quan en Max Green descobreix que els seus nous germans adoptius són extraterrestres del planeta carbassa Kemii-Lar i que han vingut a la Terra per ajudar els seus a preparar una invasió.

"Mya Go", una coproducció de TV3 amb Piranha Bar i Motion Pictures Entertainment, és una sèrie d'animació per a nens en edat preescolar d'una nena petita que encomana el seu entusiasme a tots els qui l'envolten. És una nena valenta i aventurera que afronta les noves experiències amb molta empenta i una gran actitud.

En la categoria de Millor actor es troba Miguel Ángel Tirado per seu paper en la sèrie que s'ha pogut veure a TV3, "L'últim show". La sèrie també està nominada en la categoria de Millor guió per a Sara Alquézar, Enrique Lojo i Álex Rodrigo.

"L'últim show" és una sèrie original d'Aragón TV, amb participació de TV3 i altres autonòmiques, que aborda en clau de drama i comèdia el conflicte d'un còmic, interpretat per Miguel Ángel Tirado, que mira de fugir del personatge que li va donar fama.

Per altra banda, "Merlí: sapere aude", l'"spin-off" de "Merlí", la sèrie original de TV3 produïda per Veranda TV i que se centra en el personatge de Carlos Cuevas (Pol) està nominada a Millor ficció. També està nominat Héctor Lozano, creador de "Merlí" i "Merlí: sapere aude", que actualment s'emet a TV3 les nits de dilluns, en la categoria de Millor guió.

Merlí: sapere aude" és una aposta de producció de Movistar+, la primera original en català, amb la col·laboració de TV3, que manté l'essència de "Merlí", però que fa un pas endavant en maduresa.

tv3.cat

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut