Dissabte, a les 21.55

La problemàtica de l'habitatge, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició del "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig en què s'analitzarà l'actualitat de la setmana.

En una setmana en què han sigut notícia la Fiscalia, el jutge Marchena i Institucions Penitenciàries, el programa entrevistarà un advocat que ha estat fiscal, jutge i funcionari de presons a Soto del Real, Manuel Álvarez de Mon Soto. 

I s'emetrà un nou capítol, el catorzè, de "Causa 20907", la docusèrie del "FAQS" sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés. 

Al "Preguntes freqüents" es podrà conèixer el testimoni de Can Dündar, periodista turc exiliat a Alemanya que ha establert relació amb Jordi Cuixart i el del cineasta quebequès Alexandre Chartrand, que diumenge estrena el documental "Amb un somriure, la revolta!", rodat a Catalunya durant el referèndum de l'1 d'octubre.

També s'abordarà un dels temes clau en aquesta campanya de les municipals, el problema de l'habitatge, amb Santi Mas de Xaxàs, de la PAH; la periodista Laura Álvarez, autora del documental "CityForSale" en què s'investiga si el turisme és culpable en la precarietat de l'habitatge a Barcelona i el testimoni de Pampa Isla. A més, s'escoltarà l'opinió d'una autoritat mundial en la matèria, el sociòleg nord-americà David Madden.

El programa, a més, comptarà amb l'actuació musical de Jana Sirés i amb un monòleg d'Anna Polo.

Completen el "FAQS" les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3