Dijous, a les 22.05

La primera reacció de Trapero, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia" es descobrirà quina ha estat la primera reacció de Josep Lluís Trapero (Pep Plaza) després de saber la sentència de la seva absolució.

Al sofà del programa, Salvador Illa (Queco Novell) i Pablo Casado (David Marcé) debatran sobre si cal imposar el toc de queda a tot Espanya.

Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Meritxell Budó (Mireia Portas) presentaran "La ruleta de la dissort", el nou concurs que et pot arruïnar amb les mesures per controlar la Covid-19.

Toni Cruanyes (David Marcé) parlarà de la detenció d'un perillós clan familiar que es dedicava a l'organització de dinars familiars de més de 6 persones. I no només això. Amb els bars i restaurants tancats, els "pixapins" han envaït els pobles de muntanya. Es reviurà tot a "La nit dels pixapins vivents".

Després de la moció de censura, es podrà assistir al combat de "presidenting catch" que enfrontarà Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) contra Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich).

S'activa el compte enrere electoral i els candidats comencen a presentar les seves propostes. En un tast de partits, se sabrà quin producte ofereixen Marta Pascal (Judit Martín), Ramon Tremosa (Queco Novell), Mari Àngels Chacón (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Carles Riera (Cesc Casanovas).

La llamborda en homenatge al president Lluís Companys (David Marcé) que la Generalitat ha col·locat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ha provocat un atac de banyes a Francesc Macià (Queco Novell).

I en nou capítol de "Grans dones de la història", se sabran més coses de la vida de Coco Chanel (Judit Martín).

Dijous, toc de queda amb el "Polònia".

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut