La presidenta del grup inversor andorrà Reig Capital, Maria Reig, lamenta la mala imatge que es dóna d'Andorra arran de la crisi de BPA

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Maria Reig ha assegurat que és un cas puntual i que la resta de la banca compleix escrupolosament un codi ètic antiblanqueig que es va imposar fa 35 anys

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la presidenta del grup inversor Reig Capital i una de les principals accionistes de Crèdit Andorrà, Maria Reig, lamenta la mala imatge que s'està donant d'Andorra, arran de la crisi de BPA.

L'emprenedora andorrana ha destacat sobre l'afer de la banca del Principat: "És una sola entitat que no ha guardat les formes que havia de guardar. Andorra fa 35 anys es va donar un codi ètic, antiblanqueig i s'ho va donar voluntàriament i l'ha guardat escrupolosament."

També en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller del Banc d'Espanya Guillem López Casasnovas ha valorat l'actuació tant dels reguladors andorrans com dels espanyols.

López Casasnovas ha afirmat: "Els supervisors andorrans deuen pensar que aquesta manera de fer els evitarà que la situació no vagi a pitjor i generi una minirevolta dels estalviadors, com ja diuen algunes informacions que ja està passant. Tallar dràsticament, com el que ha fet el Banc d'Espanya amb el Banc Madrid, a mi em sembla en aquests moments que és el més apropiat." 

Recordem que ahir al vespre la Comissió del Mercat de Valors va intervenir la societat gestora i l'empresa de serveis d'inversió del Banc Madrid.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Maria Reig, podeu anar aquí.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Guillem López Casasnovas, podeu anar aquí.

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut