Lídia Heredia
Lídia Heredia

La preocupant situació de La Palma, a "Els matins"

Demà, dijous, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, connectarà amb La Palma, molt pendents del desolador rastre que deixa la lava camí del mar, especialment al veïnat Todoque. Amb els testimonis de la coordinadora del Grup de Psicòlegs d'Emergència de Santa Cruz de Tenerife, Cristina García

Les vacunes que no arriben a tot arreu

La responsable de la campanya de vacunació d'Amnistia Internacional, Maribel Tellado, ens explicarà la campanya que han començat per demanar 2.000 milions de vacunes per als països pobres.

FP: noves oportunitats laborals?

L'economista Judith Vall analitzarà les causes de l'èxit de matriculació d'aquest curs a la Formació Professional.

Observació d'ocells o birding de tardor

Amb el naturalista Toni Llobet, observarem les migracions d'ocells que es produeixen aquests dies, tant els milers que travessen junts l'oceà com les orenetes que s'agrupen esperant marxar plegades cap a l'Àfrica.

Iciar Bollain, Luis Tosar i Blanca Portillo, a "Els matins"

Tindrem el luxe de tenir al plató del programa els protagonistes i la directora de "Maixabel", la pel·lícula que narra la reconciliació entre la vídua de Juan Maria Jáuregui i membres del comando d'ETA que el va assassinar.

La taula d'"Els matins"

Els periodistes Sílvia Barroso i Carles Fernández i el pedagog Mostafà Shaimi compartiran la tertúlia del programa per comentar i contextualitzar l'actualitat del dia.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut