Calella de Palafrugell
Dissabte, a les 22.05

La popular Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, en directe, a TV3

Demà, dissabte, TV3 oferirà en directe la tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. A partir de les 22.05, Míriam Riau presentarà les actuacions dels grups d'havaneres que participen en la 55a edició de la trobada de Calella de Palafrugell, aquest any dedicada al compositor Josep Bastons.

La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que arriba a la seva 55a edició, és una cita musical i festival que s'ha convertit en un esdeveniment cultural de primer ordre i es podrà seguir, un any més, en directe per TV3. L'edició d'aquest any, que recupera la plena normalitat després de la pandèmia, estarà dedicada al compositor de Palafrugell, Josep Bastons, que ha compost més de 100 cançons, sobretot havaneres i boleros.

La cantada comptarà amb la música dels grups clàssics Peix Fregit, Port Bo i Arjau, i amb la presència femenina de Neus Mar. Tots ells interpretaran 5 havaneres, com a mínim, dues de les quals seran d'en Josep Bastons.

La transmissió a TV3 començarà a les 22.05, amb la periodista del programa "Tot és mou" Míriam Riau, que presentarà l'acte i aproparà als espectadors l'ambient de la vetllada. L'emissió començarà uns minuts abans de les actuacions dels grups per parlar amb els protagonistes i copsar l'ambient de la cantada que, com és habitual, a banda de l'escenari de la platja del Port Bo, també es podrà seguir, a través del senyal de TV3, a les pantalles situades a les platges del Canadell i Port Pelegrí de Calella, a la platja de Llafranc i a la plaça Nova de Palafrugell.

La retransmissió tècnica de la Cantada d'Havaneres anirà a càrrec de Reyes Marimon, a la direcció, de César Fernández, a la producció, i de Jordi Fàbregas, a la realització.

tv3.cat

Anar al contingut