Adriana Bertran.
Adriana Bertran.

La poeta Adriana Bertran guanya el primer iCat Poetry Slam de Sant Jordi

iCat, l'emissora oficial del Sant Jordi Musical 2019, ha celebrat avui a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el primer concurs iCat Poetry Slam, que ha guanyat la poeta, "slamer" i "performer" barcelonina Adriana Bertran.

La poeta, filòloga i "slamer" Adriana Bertran ha estat la guanyadora del primer iCat Poetry Slam, en què també han participat els "slammers" Salva Soler, Dani Orviz, Ona Salvat, Margalida Followthelida, Héctor Huve, Marc García i Isa García. Bertran és autora de l'obra "Viaje de Vuelta al Yo/Viaje de Vuelta al Nosotros" i coautora d'"Allà on s'estimen els peixos", i l'any 2018 va guanyar el campionat d'Espanya de Poetry Slam i va ser subcampiona del campionat europeu.

La diada de Sant Jordi a iCat començava a les 7.00 del matí amb el programa "Els experts", amb Albert Miralles i Roger Seró, que n'han fet un seguiment especial fins a les 10.00, amb la participació de Joan Pol Alcaraz i Míriam Cano i amb una Epic Jam Literària!, en què autors i editors han explicat quines cançons els connecten amb la diada.

A les 12.00 Juliana Canet, del programa "Adolescents iCat", ha arrencat les sessions musicals d'una hora de durada d'alguns dels presentadors de l'emissora, a l'escenari d'iCat situat a la Sala de Bàscules i la terrassa adjacent de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. L'han seguit Òscar Broc, de "Beats per minut"; Ajo Casals, d'iCat, i Albert Miralles i Roger Seró, abans del Poetry Slam. Després del concurs, ha estat Marc Isern, del programa "Casa Babylon", qui ha agafat el testimoni de les sessions musicals, que continuaran fins a les 20.00 amb els músics Miqui Puig, de "Pista de fusta", i Dani Nel·lo, de "Jazz Watusi". 

De 19.00 a 20.00, el programa "Independents", amb Josep Martín, farà un ampli resum de la jornada des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb entrevistes als protagonistes de les principals actuacions musicals de la programació del Sant Jordi Musical.    

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut