La periodista Neus Bonet, de Catalunya Ràdio, finalista als Premis Femtalent 2018

Femtalent premia les persones i organitzacions que treballen per promocionar la igualtat d'oportunitats i el talent femení.

La periodista de Catalunya Ràdio Neus Bonet està entre les finalistes nominades als Premis Femtalent 2018 en les diferents categories, que premien les persones i organitzacions que treballen per promocionar la igualtat d'oportunitats i el talent femení en la societat basada en el coneixement, on el talent és un element clau.

Neus Bonet és finalista dels guardons Femtalent 2018 al costat de la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé; la directora del CNIO, María Blasco; l'empresa Hola Luz i la Fundació Vicki Bernadet.

El femtalent fòrum és una trobada anual que enguany, en el seu desè aniversari, ha convidat a dones professionals de referència internacional per debatre sobre el paper de la dona en el món científic, tecnològic i de la innovació, i reflexionar sobre la seva participació en les professions del futur, on la tecnologia és clau.

Bonet ha estat professora de ràdio a la UPF, i va tenir una part molt activa a l'inici de l'emissora Catalunya Informació i a iCat, l'any 1992. Ha dirigit i presentat diversos programes a Catalunya Ràdio ("L'aparador", "El matí de Catalunya Ràdio"), així com els informatius més emblemàtics de l'emissora, com el "Catalunya Migdia". Durant alguns anys va ser directora de continguts d'Ona Catalana i directora de programes de Catalunya Ràdio. Ha obtingut diversos guardons per la seva trajectòria professional. Des del 2014 és també degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La cerimònia d'entrega de guardons serà el 9 de març al Parc Tecnològic de Barcelona Activa.

 

catradio.cat

Anar al contingut