La periodista Imma Casares rep el Premi TV, Ràdio i Premsa atorgat per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport

La periodista esportiva de TV3 Imma Casares va rebre l'1 de març al Reial Club de Polo de Barcelona, el Premi de TV, Ràdio i Premsa que li ha atorgat l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport, en la Nit del Dirigent

Divendres passat la periodista del Departament d'Esports de TV3, Imma Casares, va rebre el Premi de TV, Ràdio i Premsa atorgat per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport durant la Nit del Dirigent.

Aquests premis reconeixen els dirigents i exdirigents esportius catalans i persones rellevants del món de l'esport, per la seva trajectòria vital i professional. Enguany, han estat 32 les persones que han rebut les distincions en un acte amb gran èxit de públic en què va participat el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras.

Imma Casares, després d'estar un any a l'Esportiu de Catalunya, va entrar com a becària al Departament d'Esports de TV3 al novembre del 1988. Al cap de dos mesos d'acabar la beca ja es va incorporar com a redactora. Fa 20 anys que segueix la informació de l'Espanyol i, curiosament, ha coincidit amb els millors de la història recent del club blanc-i-blau. En aquest període ha estat present a les finals de Copa del Rei del 2000 i 2006, que l'Espanyol va guanyar, i a la final de la Copa de la UEFA del 2007 de Glasgow, que l'Espanyol va perdre en la tanda de penals contra el Sevilla.

tv3.cat

Esport3.cat

Anar al contingut