Núria Solé.
Núria Solé.
PREMIS

La periodista de TV3 Núria Solé, guardonada als Premis de Comunicació Tgn 2019

L'editora i conductora del "TN comarques" de TV3, Núria Solé, serà una de les guardonades en els VII Premis de Comunicació Tgn 2019. La periodista rebrà el premi Periodisme DO Tarragona divendres, en una gala organitzada pel digital La República Checa.

Divendres, 28 de juny, s'entregaran els VII Premis de Comunicació Tgn 2019 al Teatret del Serrallo de Tarragona, durant una gala solidària a favor de La Muntanyeta. La periodista de TV3 Núria Solé rebrà el premi Periodisme DO Tarragona. L'actual editora i conductora del "TN comarques", nascuda a Tarragona, ha estat presentadora dels telenotícies, del canal de notícies 3/24, d'"Els matins", de l'"Infok" i de "Savis", entre altres espais de TV3.

Altres premiats són Josep Escudé, cap de premsa del Parlament de Catalunya, Premi Nacional de Comunicació; el president de Mediapro, Jaume Roures, Premi Internacional; Jordi Salvat, Premi 2.0; Pilar Ribas, Periodisme Radiofònic; Núria Riu, Premi Transparència; Marc Libiano, Periodisme Esportiu; Ramon Segú, "Chinchilla", Trajectòria Professional; Napi, Premsa gràfica; "La Tertulieta", d'Onda Cero, Premsa Cultural; Jordi Murtró, del Tac12, Revelació, i Jonathan Oca, Periodisme digital.

Els guardonats rebran els premis divendres en una gala presidida per la rectora de la Universitat Rovira i Virgila, María José Figueras Salvat, i organitzada pel digital La República Checa. A les 19.00 començarà l'acte, presentat pel periodista Oliver Márquez, que distingirà catorze professionals de la informació i comunicació.

tv3.cat

Anar al contingut