La periodista de TV3 Fàtima Llambrich, menció honorífica a la trajectòria professional pel rigor informatiu del Premi Justícia 2018

La menció honorífica a la trajectòria professional pel rigor informatiu del Premi Justícia 2018 és un reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya. La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el divendres 11 de gener al Palau de la Generalitat, encapçalada pel president, Quim Torra, i la consellera de Justícia, Ester Capella

La portaveu de la Presidència, Elsa Artadi, ha anunciat en la roda de premsa posterior al consell executiu els guardons Premi Justícia 2018. Artadi ha destacat la periodista de TV3 Fàtima Llambrich per la seva trajectòria professional i el seu rigor informatiu en l'àmbit de tribunals. En aquesta edició, el govern ha atorgat el Premi Justícia 2018 a l'exconseller Carles Mundó.

Fàtima Llambrich és llicenciada en Periodisme i en Criminologia per la UAB, especialista en informació judicial, policial i de seguretat als informatius de TV3, des de fa deu anys. La periodista és autora de l'obra literària "Sense cadàver", una investigació periodística doble homicidi en la qual els cadàvers no s'han trobat. El llibre fa una radiografia d'un home condemnat a 30 anys de presó, i que insisteix en la seva innocència, a l'hora que defuig parlar d'un passat que l'ha sentenciat de per vida.

El govern lliurarà els guardons del Premi Justícia 2018 el divendres 11 de gener, al Palau de la Generalitat, a persones i entitats relacionades amb la justícia que, en l'exercici de les seves funcions, "destaquen marcadament pel seu esforç i dedicació en la realització d'actuacions d'especial rellevància i que han contribuït de manera significativa a la millora de la justícia a Catalunya".   

tv3.cat

 

Anar al contingut