La penúltima prova del Vichy Catalan Vòlei Tour, des d'Empuriabrava, a Esport3 i les plataformes digitals

Empuriabrava, situada al municipi de Castelló d'Empúries, acull aquest cap de setmana la setena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour, Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2022. Aquesta serà l'última prova en què els jugadors podran obtenir punts per classificar-se per a les grans finals que es disputaran a Cambrils el 27 i 28 d'agost. Empuriabrava és una de les proves històriques del circuit català de vòlei platja.

La platja d'Empuriabrava acollirà així el millor vòlei platja català i repartirà els últims punt dels circuit. Per això aquesta prova és especialment important, ja que té un valor d'1,5 respecte al valor d'una prova normal del circuit. Aquest valor especial donarà un al·licient afegit a la competició, ja que els participants augmentaran les possibilitats de classificar-se per a la final de Cambrils 

El torneig, que organitza per setè any consecutiu la Federació Catalana de Voleibol amb el patrocini de la coneguda marca d'aigües Vichy Catalan, viurà la fase prèvia el dissabte dia 20 i, l'endemà, les semifinals i les finals, tant femenina com masculina. Aquesta nova cita es podrà seguir en directe per la web del canal Esport3 en streaming. A partir de les 17.30 es disputarà la final femenina i, de seguida, arribarà la final masculina. El diumenge 21, a les 23.00, es podrà veure la reemissió de la final femenina pel canal d'Esport3. I dilluns, a les 10.35, s'emetrà la final masculina en diferit per Esport3. 

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz, i l'anàlisi tècnica, de Dani Antolín. 

 

esport3.cat 

Anar al contingut