La pel·lícula "Sense sostre", amb participació de TV3, nominada en el Festival de cinema Les Arcs de França

El film "Sense sostre", amb participació de TV3 i dirigida per Xesc Cabot i Pep Garrido, ha estat seleccionada en els premis Work in Progress al Festival Les Arcs, que se celebra del 15 al 20 de desembre als Alps francesos
Actualitzat

"Sense sostre" ha estat nominada en el premi Work in Progress del Festival Les Arcs. El premi s'entregarà el 17 de desembre i guardonarà la pel·lícula que presenti la millor innovació en la seva forma o en la seva narració.

El film, dirigit per Xesc Cabot i Pep Garrido, narra la història del Joan, un sensesostre que decideix abandonar la seva rutina d'alcohol i violència als carrers de Barcelona i emprendre un viatge de final incert cap a un destí que només ell sap. La principal singularitat del film és que ha estat interpretat per persones que han viscut al carrer en algun moment de la seva vida, començant pel protagonista del film, Enric Molina.

A més, es pretén fer caure estereotips com el que tots els sensesostre són al carrer perquè volen, que tenen malalties mentals o que la seva família ha trencat amb ells. La pel·lícula busca fer entendre que ningú no és al carrer perquè vol, sinó perquè ha estat expulsat de la societat pel sistema.

"Sense sostre" és una producció de Alhena Production i Atiende Film.

tv3.cat/ficcioicinema